РТС 2: Програмска шема - понедељак, 17. мај 2021

14:00
Тајне интерната за племићке кћери, серија
12
14:50
Преживети Ескобара, серија
12
15:40
Женски рај, серија
12
19:35
Тајне интерната за племићке кћери, серија
12
00:55
Најјачи глас, серија
12