РТС 2: Програмска шема - понедељак, 10. мај 2021

13:58
Тајне интерната за племићке кћери, серија
12
14:45
Преживети Ескобара, серија
12
15:30
Женски рај, серија
12
19:00
Тајне интерната за племићке кћери, серија
12
00:56
Најјачи глас, серија
12