РТС 2: Програмска шема - четвртак, 28. мај 2020

15:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
15:48
Ел Чапо, серија
12
16:37
Женски рај, серија
12
19:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
21:08
Женски рај, серија
12