РТС 2: Програмска шема - среда, 10. јун 2020

14:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
14:47
Ел Чапо, серија
12
15:31
Женски рај, серија
12
19:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
21:32
Женски рај, серија
12
01:47
Спавачи, серија
12