РТС 2: Програмска шема - петак, 29. мај 2020

06:13
Датум
06:19
Верски календар
06:29
Лајмет
06:35
07:28
Плава птица
07:54
Мали дневник
08:00
Српски језик за први разред
08:35
Математика за први разред
09:00
Физичко васпитање
09:10
Музичка култура за први разред
09:35
Здравствено васпитања за млађе: Фер плеј
09:45
Српски језик за други разред
10:20
Математика за други разред
10:45
Физичко васпитање
10:55
Музичка култура за други разред
11:15
Здравствено васпитања за млађе: Фер плеј
11:30
Српски језик за трећи разред
12:05
Музичка култура за трећи разред
12:35
Физичко васпитање
12:45
Математика за трећи разред
13:10
Здравствено васпитања за млађе: Фер плеј
13:15
Српски језик за четврти разред
13:55
Музичка култура за четврти разред
14:14
Физичко васпитање
14:24
Математика за четврти разред
14:55
Здравствено васпитања за млађе: Фер плеј
15:01
Интернат за племићке кћери, серија
12
15:48
Ел Чапо, серија
12
16:40
Женски рај, серија
12
17:46
Лов и риболов
19:00
Од пигмента до концепта
19:12
Лајмет
19:17
Интернат за племићке кћери, серија
12
21:38
Женски рај, серија
12
00:21
Лајмет
00:26
Ја волим 80-те
01:20
Трезор
02:11
Необични, филм
12
04:00
Хумор и сатира 1830-1914
04:27
Наука 2019: Декодирање науке - чудесна фотоника
04:53
Ја волим 80-те