РТС 1: Програмска шема - понедељак, 14. јун 2021

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Вести
11:06
Случај породице Бошковић, ТВ серија
12
11:55
Дневник
12:15
Време, стање на путевима
12:38
Лов и риболов
13:09
Од злата јабука
15:14
Ово је Србија
15:59
Породично благо, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
17:43
Београдска хроника
18:55
Слагалица, квиз
19:20
Време
20:05
Породично благо, ТВ серија
12
22:50
Дневник
23:10
Преживети Ескобара, серија
12
00:14
Хитлер из нашег сокака, филм
12
01:43
Бела врана, филм
12
03:45
Човек који прави разлику: "Маестро Ивковић"
04:00
Вести (05.00)
04:33
Око
05:06
Случај породице Бошковић, ТВ серија
12
05:48
Верски календар