РТС 1: Програмска шема - уторак, 09. јун 2020

11:05
Отписани, ТВ серија
12
12:35
Ванга, серија
12
16:07
Бела лађа, ТВ серија
12
20:05
Бела лађа, ТВ серија
12
21:55
Ванга, серија
12
04:50
Отписани, ТВ серија
12