РТС 1: Програмска шема - уторак, 16. јун 2020

11:05
Отписани, ТВ серија
12
12:23
Ванга, серија
12
15:51
Бела лађа, ТВ серија
12
20:08
Бела лађа, ТВ серија
12
23:43
Ел Чапо, серија
12
04:55
Отписани, ТВ серија
12