РТС 1: Програмска шема - понедељак, 15. јун 2020

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Вести
11:05
Отписани, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:17
Време, стање на путевима
12:24
Гастрономад
12:39
Квадратура круга
13:07
Од злата јабука
13:30
Лов и риболов
15:24
Ово је Србија
16:09
Бела лађа, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
19:00
Слагалица, квиз
19:20
Време
20:07
Бела лађа, ТВ серија
12
20:58
Потера, квиз
23:41
Ел Чапо, серија
12
00:25
Вести
00:35
Поп Ћира и поп Спира, филм
12
01:54
Лов и риболов
02:00
Вести (03.00, 04.00, 05.00)
02:31
Од злата јабука
02:54
Гастрономад
03:20
Потера, квиз
04:25
Око
04:55
Отписани, ТВ серија
12
05:48
Верски календар