РТС 1: Програмска шема - петак, 19. јул 2019

11:05
Сиви дом, ТВ серија
12
12:50
Војна академија, ТВ серија
12
16:05
Срећни људи, ТВ серија
12
20:05
Срећни људи, ТВ серија
12
01:08
Даунтонска опатија, серија
12
04:56
Сиви дом, ТВ серија
12