РТС 1: Програмска шема - понедељак, 07. јун 2010

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:15
Јутарњи програм
10:00
Вести
10:34
Еко караван: Стазама хајдука
11:02
Оно наше што некад бејаше, серија
12:00
Дневник
12:15
Спорт плус
12:25
Време, стање на путевима
12:30
Место злочина: Њујорк, америчка серија, р.
16
14:50
Вести
15:00
Високи напон, квиз
15:56
Вести
15:59
Улица Липа, серија, р.
17:00
Дневник РТ Војводина
17:20
Евронет
17:45
Београдска хроника
19:00
Слагалица, квиз
19:19
Време
23:05
Вести
00:00
Дневник
00:15
Евронет
02:38
Еко караван: Стазама хајдука
03:06
Вести (04.00, 05.00)
03:09
Упитник
04:03
Око
04:33
Лов и риболов: Кокин Брод, 1. део
05:11
ТВ продаја
05:47
Верски календар