РТС 1: Програмска шема - уторак, 04. мај 2010

11:10
Сјај трулог новца, америчка серија, р.
16
12:45
Истражитељи из Мајамија, америчка серија, р.
16
15:05
Приђи ближе, серија
16:03
Породично благо, серија, р.
20:09
Породично благо, серија