РТС 1: Програмска шема - субота, 22. мај 2010

13:15
Спорт плус
16:03
Полицајац са Петловог брда, серија, р.
20:10
Фудбал - Лига шампиона
21:30
Фудбал - Лига шампиона
21:45
Фудбал: Бајерн - Интер, финале, пренос 2. полувремена
22:39
Фудбал - Лига шампиона
02:56
Фудбал: Бајерн - Интер, финале, р.