РТС 1: Програмска шема - уторак, 25. мај 2010

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:15
Јутарњи програм
10:05
Квадратура круга
10:31
Разгледница: Крстарење Волгом
11:00
Више од игре, серија
12:00
Дневник
12:15
Спорт плус
12:20
Време, стање на путевима
12:30
Место злочина: Њујорк, америчка серија, р.
16
15:05
Вести
15:11
Приђи ближе, серија
16:07
Вести
16:10
Улица Липа, серија, р.
17:00
Дневник РТ Војводина
17:20
Евронет
17:45
Београдска хроника
19:00
Слагалица, квиз
19:19
Време
22:55
Време, стање на путевима
23:00
Вести
23:54
Време, стање на путевима
00:00
Дневник
00:15
Евронет
03:00
Вести (04.00, 05.00)
03:04
Приђи ближе, серија
04:03
Око магазин
04:32
Квадратура круга
05:11
ТВ продаја
05:47
Верски календар