РТС 1: Програмска шема - недеља, 27. јан 2019

16:05
Бела лађа, ТВ серија
12
20:05
Бела лађа, ТВ серија
12
23:20
Ноћни менаџер, серија
12
03:50
Ноћни менаџер, серија
12
04:51
Бела лађа, ТВ серија
12