РТС 1: Програмска шема - уторак, 25. феб 2020

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Вести
11:05
Јагодићи - Опроштајни валцер, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:20
Спортски дневник
12:30
Време, стање на путевима
12:35
Културни дневник
12:52
Од злата јабука
13:15
Квадратура круга
15:17
Ово је Србија
16:02
Стижу долари, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
18:58
Слагалица, квиз
19:21
Време
20:05
Стижу долари, ТВ серија
12
23:30
Дневник
00:08
Спортски дневник
00:18
Тунел, серија
12
01:10
Вести
01:15
Кина: кинески документарни филм
02:04
Паркови природе
02:30
Од злата јабука
03:00
Вести (04.00, 05.00)
03:03
Квадратура круга
03:29
Упитник
04:24
Око
04:53
Јагодићи - Опроштајни валцер, ТВ серија
12
05:48
Верски календар