РТС 1: Програмска шема - четвртак, 20. феб 2020

11:04
Јагодићи - Опроштајни валцер, ТВ серија
12
23:42
Тунел, серија
12
03:06
Кошарка - Кв. за ЕП 2021: Финска - Србија, р.
04:53
Јагодићи - Опроштајни валцер, ТВ серија
12