РТС 1: Програмска шема - уторак, 11. јун 2019

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
10:55
Комшије, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:20
Спортски дневник
12:30
Време, стање на путевима
12:35
Културни дневник
12:50
Од злата јабука
16:05
Срећни људи, ТВ серија
12
17:00
Дневник ТВ Војводина
18:55
Слагалица, квиз
19:22
Време
20:05
Срећни људи, ТВ серија
12
23:40
Дневник
00:17
Спортски дневник
00:27
Даунтонска опартија, серија
12
01:24
Вести
01:30
Кина, кинески документарни филм
02:20
Упитник
03:00
Вести (04.00, 05.00)
03:25
Око магазин
03:57
Од злата јабука
04:25
Паркови природе
04:50
Комшије, ТВ серија
12
05:49
Верски календар