РТС 1: Програмска шема - недеља, 28. јул 2019

15:00
Војна академија, ТВ серија
12
15:55
Срећни људи, ТВ серија
12
20:05
Срећни људи, ТВ серија
12
21:53
Бродчерч, серија
12