РТС 1: Програмска шема - четвртак, 28. мај 2020

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Вести
11:05
Полицајац с Петловог брда, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:17
Време
12:22
Од злата јабука
13:18
Сасвим прородно
15:01
Гастрономад
15:18
Ово је Србија
16:08
Бела лађа, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
17:25
Београдска хроника
18:58
Слагалица, квиз
19:23
Време
20:05
Бела лађа, ТВ серија
12
23:00
Вести
23:10
Ел Чапо, серија
12
00:02
Мој живот без даха, документарни филм
12
01:15
Живот ја масовна појава, филм
12
02:27
Од злата јабука
02:55
Траг
03:00
Вести (04.00, 05.00)
03:37
Реч на реч
04:47
Полицајац с Петловог брда, ТВ серија
12
05:48
Верски календар