РТС 1: Програмска шема - петак, 30. апр 2010

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:15
Јутарњи програм
10:00
Вести
10:09
Разгледница: Француска
10:38
На скривено те водим место: Ксенија Мијатовић
11:05
Вести
11:10
Сјај трулог новца, америчка серија, р.
16
12:00
Дневник
12:18
Истражитељи из Мајамија, америчка серија, р.
16
13:08
Тенис: Фернандо Вердаско - Новак Ђоковић, пренос
14:10
Тито: Црвено и црно (1943-1980)
15:00
Вести
15:06
ТВ лица: Маја Волк
15:56
Вести
15:59
Породично благо, серија, р.
17:00
Дневник РТ Војводина
17:20
Евронет
17:45
Београдска хроника
19:00
Слагалица, квиз
20:10
Породично благо, серија
21:09
Високи напон, квиз
22:00
Вести
23:05
Вести
00:00
Дневник
00:15
Евронет
03:00
Вести (04.00, 05.00)
03:04
Да Можда Не
04:03
Око
04:32
Разгледница: Француска
05:11
ТВ продаја
05:47
Верски календар