РТС 1: Програмска шема - уторак, 21. јан 2020

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Вести
11:05
Сва та равница, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:18
Спортски дневник
12:28
Време, стање на путевима
12:33
Културни дневник
12:51
Од злата јабука
13:18
Квадратура круга
16:06
На путу за Монтевидео, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
18:58
Слагалица, квиз
19:22
Време
22:45
Дневник
23:22
Спортски дневник
23:32
Сага о Форсајтима, серија
12
00:27
Вести
00:34
Кина, кинески документарни филм
01:25
Животиње у царству метафора: Бик
01:39
Од злата јабука
02:00
Вести (03.00, 04.00, 05.00)
02:09
Квадратура круга
02:35
Упитник
03:35
Срце злочина
16
04:25
Око
04:55
Сва та равница, ТВ серија
12
05:48
Верски календар