РТС 1: Програмска шема - четвртак, 12. јун 2014

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:15
Јутарњи програм
09:00
Вести
09:05
Кошаркаши, ТВ серија
12
09:50
Вести
09:55
Сасвим природно
10:30
Моја лепа Србија
10:55
Вести
11:00
Тајна помора пчела
12:00
Дневник
12:15
Спорт плус
12:25
Време, стање на путевима
12:30
Културни дневник
12:45
До усијања, америчка серија
16
13:30
Евронет
14:05
Шљивик
15:50
Рањени орао, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
17:45
Београдска хроника
19:00
Слагалица, квиз
20:41
Рањени орао, ТВ серија
12
00:00
Дневник
00:35
До усијања, америчка серија
16
01:20
Вести
01:25
Евронет
01:35
Фудбал-СП: Бразил-Хрватска, р.
02:00
Вести (03.00,04.00,05.00)
03:44
Кошаркаши, ТВ серија
12
04:31
Око
05:03
Тајна помора пчела
05:48
Верски календар