РТС 1: Програмска шема - среда, 20. мај 2015

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
09:00
Вести
09:05
Више од игре: Утакмица, ТВ серија
12
10:00
Вести
10:36
Потрошачки саветник
11:00
Пушкин и Срби
11:46
ТВ забавник
12:00
Дневник
12:15
Спорт плус
12:25
Време, стање на путевима
12:30
Културни дневник
12:45
Одстрел, америчка серија
16
13:30
Госпођица Марпл: Вечита ноћ, енглески филм
12
15:54
Породично благо, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
17:45
Београдска хроника
19:00
Слагалица, квиз
19:17
Мали дневник
20:05
Породично благо, ТВ серија
12
23:20
Дневник
23:59
Спортски дневник
00:19
Одстрел, америчка серија
16
01:07
Вести
02:49
Више од игре: Утакмица, ТВ серија
12
03:00
Вести (04.00, 05.00)
03:42
Пушкин и Срби
04:30
Око
05:03
Траг: Тиркизна богиња Тибета, први део
05:32
ТВ шоп
05:48
Верски календар