Читај ми!

Vučić: Za 40 poslanika ni KiM nije dovoljno važna tema da dođu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zamerio je danas pojedinim poslanicima, kako je rekao, njih 40 što nisu došli u skupštinu, jer im izgleda KiM niije dovoljno važna tema, ali i njegovim savetnicima koji su se "izgubili" u vreme ručka.

"Imam problem sa tim kada vidim da ima 40 poslanika kojima ni ova tema nije bila dovoljna važna da bi došli u skupštinsku salu", rekao je Aleksandar Vučić na sednici na kojoj je predstavio poslanicima u parlamentu izveštaj o toku pregovora sa Prištinom i o stanju na KiM.

Kaže da mu nije "divno kada vidi da mali broj poslanka može da izdrži da sedi šest ili sedam sati".

"Ne znam kako onda radimo osam sati ili ne daj Bože da treba da radimo 10, 12 ili 15 sati. To mi nije lepo i pokazuje da neki ljudi misle da postoje važniji poslovi od važnih državnih i nacionalnih pitanja. I to mi pokazuje da nema dovoljno entuzijazma. Kao što sam video kako se i neki od mojih savetnika, koji su sedeli u gornjem delu, izgubiše kada je došlo vreme ručka. Pa me pitaju kako da mi donesu da jedem. Šta da jedem ovde pasulj i grašak pred vama..."

Vučić je dodao da je to ono što zamera, pre svega, samom sebi.

"Ali, to je kada naviknete nekoga da mu vi sve obezbedite i da on ne mora mnogo da se trudi i da misli da je uskraćen za nešto ako nije dobio deset puta više nego što zaslužuje. Ali, to nema veze sa KiM...", napomenuo je predsednik.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво