Читај ми!

Marković: Nikakve veze nemam ni sa kakvim snimcima

Predsednik Skupštine opštine Jagodina i lider JS Dragan Marković Palma odbacio je danas tvrdnje potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić o navodnim snimcima i fotografijama maloletnica u mobilnom telefonu jednog od njegovih najbližih saradnika.

"Nikakve veze nemam ni sa kakvim snimcima, ni sa moblinim telefonima, a kamoli sa ćerkama mojih bliskih saradnika, niti sa bilo čijim ćerkama", naveo je Marković u pisanoj izjavi.

Marković poručuje da će tražiti psihijatrijsko veštačenje Marinike Tepić zbog optužbi koje je iznela na njegov račun i ponovio da ni u Jagodini niti u bilo kom mestu gde je putovao i "vodio delegacije" nije bilo sumnjivih žurki, osim, kako kaže, zvaničnih večera kojima su prisustvovali i predstavnici medija.

Na navode Tepićeve da je jedan svedok podneo krivičnu prijavu protiv Markovića, odgovara da ga je tužio "kriminalac, kradljivac automobila i lažov", a ne svedok.

"On nije svedok ničega, jer ničega nije bilo. Može samo da svedoči o svojim krađama, kako je i gde i kome krao automobile i ko zna šta još", naveo je Marković.

Jakovljevićeva: Zlopupotrebljene pretnje koje su meni upućene

Povodom navoda Marinike Tepić reagovala je i direktorka Centra za socijalni rad u Jagodini Biserka Jakovljević.

Jakovljevićeva tvrdi da je Tepićeva danas zloupotrebila pretnje predstavnica jedne opozicione grupe građana njoj (Jakovljevićevoj) da će na društvene mreže postaviti neprikladne slike njene maloletne ćerke.

U pisanoj izjavi Jakovljevićeva je navela da je slučaj prijavila policiji, koja je obavestila Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal, i da je ta žena pritvorena i da joj je oduzet telefon o kojem Tepićeva govori.

„Tepić je danas zloupotrebila moju maloletnu ćerku u političke svrhe, a da ni jednog trenutka nije pomislila na to kako će se iznošenje u javnost moje privatne situaciju odraziti na moje dete", navela je Jakovljević.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво