Grenel: Mustafa je hrabar lider

Specijalni izaslanik američkog predsednika za dijalog između Kosova i Srbije, Ričard Grenel, napisao je na Tviteru da bi ukidanje takse bio dobar početak i da nema ekonomskog napretka dok se ne ukine taksa.

Grenel ovo napisao kao komentar na objavu lidera Demokratskog saveza Kosova Ise Mustafe, koji je, na istoj društvenoj mreži, rekao da je od početka tvrdio da taksa koju je uvela Haradinajeva vlada "nije imala ekonomsko opravdanje, već bila mera zaštite neuspeha, posebno u spoljnoj politici".

Mustafa je napisao i da se nada da će Skupština Kosova u ponedeljak podržati premijera Aljbina Kurtija da se taksa ukine. Onako kako Sjedinjene Države zahtevaju, dodao je Mustafa.

"Veoma dobra objava. Isa Mustafa je hrabar lider. Ukidanje takse sutra bi bio sjajan početak za napredak koji bi brzo usledio. Ali nema napretka u ekonomskom razvoju dok se taksa ne ukine", poručio je Grenel.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво