Читај ми!

Vremenska prognoza - 8. februar

Do kraja dana na jugozapadu i jugu Srbije oblačno, u brdsko-planinskim predelima sa snegom. U ostalim krajevima promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar umeren i jak, severozapadni, lokalno sa udarima olujne jačine, uveče u slabljenju. U planinskim predelima mećava i stvaranje snežnih nanosa. Najviša temperatura od 4 do 10 stepeni. Uveče i u toku noći sa severa novo prolazno naoblačenje - u nižim predelima s kratkotrajnom kišom, a u brdsko-planinskim sa snegom.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

08.02.2022. Utorak  Umereno i potpuno oblačno, hladno i vetrovito, na severu pre podne sa sunčanim intervalima, a na jugozapadu, jugu i jugoistoku mestimično sa slabim snegom. Vetar umeren i jak, u Vojvodini, istočnoj Srbiji i na planinama olujni, severni severozapadni vetar, koji će uveče biti u slabljenju.Na planinama se zbog jakog vetra očekuje mećava uz stvaranje snežnih nanosa. Najniža temperatura od -2 do 2, najviša od 4 do 10 stepeni. Uveče i tokom noći ka sredi oblačno ponegde sa slabim padavinama: u nižim predelima kiša, u brdsko-planinskim sneg. Upozorenje: Udari vetra ≥ 17 m/s, verovatnoća 90%

09.02.2022. Sreda Osetno toplije. Pre podne oblačno ujutru još ponegde na jugoistoku sa slabim padavinama, a posle podne postepeno razvedravanje. Vetar slab i umeren, na istoku povremeno i jak, severozapadni, krajem dana u slabljenju. Najniža temperatura od 0 do 4, najviša od 8 do 14 stepeni.

10.02.2022. Četvrtak Pretežno sunčano i toplo. Vetar slab, južni i jugozapadni. Najniža temperatura od -1 do 5, najviša od 14 do 17 stepeni.

11.02.2022. Petak Pretežno sunčano i toplo. Krajem dana i tokom noći na severu naoblačenje ponegde sa slabom kišom. Vetar slab promenljiv, na severu uveče u skretanju na severozapadni i u pojačanju. Najniža temperatura od -3 do 4, najviša od 12 do 15 stepeni.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 11.02.2022. do 15.02.2022.)
Pretežno oblačno, mestimično sa kišom, u višim predelima sa snegom, a temperatura će biti u padu.
 

четвртак, 18. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво