Prefarbane table sa imenom Đinđića

Nepoznate osobe prefarbale table sa imenom pokojnog premijera Zorana Đinđića u ulici u Kragujevcu koja nosi njegovo ime. DS najoštrije osudio taj čin i pozvao nadležne da što pre uhvate počinioce.

Table u ulici koja nosi ime Zorana Đinđića u centru Kragujevca prefarbane su sivom bojom. Pošteđena je jedino bronzana spomen ploča u uglu Đinđićeve i Ulice Nikole Pašića.

Zlatko Milić, sekretar Gradskog veća Kragujevca, potvrdio je RTS-u da će komunalna policija i radnici Komunalnog preduzeća "Niskogradnja" u najkraćem roku izaći na lice mesta i očistiti table sa imenom Zorana Đinđića.

Nakon što su, za sada nepoznate osobe, sivom bojoj prefarbale table sa imenom Zorana Đinđića, oglasio se Gradski odbor Demokratske stranke u Kragujevcu.

Predsednik kragujevačkih demokrata Dušan Obradović rekao je RTS-u da ne smatra da iza ovog čina stoji neka od političkih partija, ali da najoštrije osuđuje taj čin koji ima jasnu poruku da se pod znak pitanja stavljaju osnovne vrednosti, kako moralne, tako i političke, rekao je Obradović.

On je pozvao gradsku vlast da u što kraćem roku naloži službama da se table očiste.

U policijskoj upravi u Kragujevcu RTS-u je rečeno da niko nije prijavio taj vandalizam i da čine sve da otkriju počinioce.

Gradski odbor stranke Zajedno za Šumadiju najoštrije je osudio vandalski čin i pozvao nadležene da u što kraćem roku pronađu počinioce i kazne ih.

broj komentara 5 pošalji komentar
(utorak, 14. avg 2012, 09:28) - anonymous [neregistrovani]

Djindjic

Bruka to smo mi?

(utorak, 14. avg 2012, 08:20) - anonymous [neregistrovani]

Moguce je

Pa nisu sekli drva pa da neko treba da cuje! Uostalom zamenite tablu i cao. Ima mnogo precih stvari trenutno nego to da je neko ofarbao tablu uvek ce biti takvih pojedinaca bitno da je ostala spomen ploca netaknuta...

(utorak, 14. avg 2012, 07:28) - gagi [neregistrovani]

ima nas raznih

bas ima raznih budala na ovom svetu - neko bas ne zna sta ce sa sobom...

(utorak, 14. avg 2012, 00:04) - Жерајић [neregistrovani]

Могуће

Ма како је немогуће, као да никад ниси прошао поред неке зграде у глуво доба. Можеш и зграду да однесеш а камоли да обојиш таблу.

(ponedeljak, 13. avg 2012, 23:30) - anonymous [neregistrovani]

e...... da

ja bih krenuo od stanara te zgrade, jer je prosto nemoguce da niko nije nista video ili nista cuo!