Kroz centar Beograda možete samo peške, izmenjen režim saobraćaja

Zbog manifestacija "Pešačka subota" i "Dan bez automobila" do ponedeljka u 4.00 sata za saobraćaj će biti zatvorene centralne gradske ulice – Kolarčeva, Terazije, Ulica kralja Milana do kružnog toka Slavija.

Kolarčeva ulica, Terazije i Ulica Kralja Milana biće zatvorene za saobraćaj, ali će raskrsnice Kralja Milana - Kneza Miloša, Kralja Milana – Resavska, Kralja Milana – Svetozara Markovića i Kralja Milana – Kralja Milutina biti otvorene za saobraćaj.

Sekretarijat za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima saopštilo je da će doći do izmena u radu gradskog prevoza zbog manifestacija "Pešačka subota" i "Dan bez automobila", kao i zbog nastavka radova na Trgu republike.

broj komentara 4 pošalji komentar
(subota, 21. sep 2019, 15:43) - anonymous [neregistrovani]

Ima li kraja?

Treba izbrojati koliko vikenda uopšte i radi zona od Slavije do Trga.Maratoni,parade gej i ne gej,...to je nedopustivo za glavni grad.Zamislite Pariz svakog vikenda u prekidu na Konkordu?Samo kod nas takva sloboda do bahatosti.

(subota, 21. sep 2019, 14:37) - Djole [neregistrovani]

Dokle

Radovi na sve strane,zatvaranje ulica itd je stvorilo za nas koji radimo u centru grada u najblazem obliku kosmar..podrzavam akcije ovog karaktera ali da niko nesmetne sa uma da je to centar naseg glavnog grada a ne neka seoska raskrsnica koju otvara i zatvara ko kako i kada hoce..postoji jos mnogo fenomenalnih mesta,ada,zemun,reke na kojima bi sve to moglo da se odvija bez problema..uz svo duzno postovanje svako strpljenje ima kraj

(subota, 21. sep 2019, 14:34) - Stefan [neregistrovani]

Ideja

U beogradu treba zabraniti kretanju vozilima svuda što se ne naziva bulevarom ili autoputem. Dakle samo šetnja bicikli i skuter električni.

To je jedino rešenje.

(subota, 21. sep 2019, 12:51) - Vicko Sprdnjić-Šala [neregistrovani]

Beograd ni na nebu ni na zemlji

Zatvoriti sve saobraćajnice u Beogradu do daljnjeg, dok se ne izgradi Beograd ni na nebu ni na zemlji. Ero s onog svijeta da bude gradski sekretar za saobraćaj

div id="adoceanrsvdcfhklggd">