Spuštene zavese pozornice ovogodišnje "Nušićijade"

Ivanjica je proteklih nekoliko dana bila centar kulture, a večeras je završen program ovogodišnje "Nušićijade", koja je protekla u znaku pola veka začetka manifestacije u čast kulture, zabave i humora.

Pozorišne predstave, koncerti, radionice posetiocima su doneli raznovrsni program, a ambijentom i čuvenim čaršijanjem grad na Moravici ponovo bio u duhu Nušićevog doba.

Nušić je posle tri dana vladavine Ivanjicom vratio ključeve predsedniku opštine čime su simbolično spuštene zavese na pozornicama ovogodišnje "Nušićijade".

"Nadam se da sam zaslužio da i sledeće godine dobijem ključeve, da li ovog ili nekog drugog gradonačelnika", kaže Milan Milosavljević. 

U Nušićevom komadu u Ivanjicu se išlo po kazni, a "Viđen si za Ivanjicu" slogan je obnovljene manifestacije koja privlači veliki broj posetilaca koji vole da uživaju u muzičkim, pozorišnim i drugim sadržajima.

Svi se slažu da je boravak u specifičnom ambijentu poseban doživljaj. Iz Ivanjice su posetioci ovogodišnje manifestacije otišli prepuni utisaka.

Organizatori procenjuju da je u bezbrižnoj atmosferi vikenda kulture, zabave i humora uživalo 50.000 poštovalaca "Nušićijade".

broj komentara 0 pošalji komentar
div id="adoceanrsvdcfhklggd">