Читај ми!

Lekare Hristinu i Marka spojio je rad u kovid bolnici, za jesen najavljuju venčanje

Iako je rad u kovid bolnici veoma težak i izazovan, ipak dvoje mladih ljudi iz Vranja pamtiće taj period po nečem lepom. Oni su se u kovid bolnici upoznali, zbližili, sada verili i planiraju zajednički život. Pre nekoliko dana uručene su im i specijalizacije.

Ljubav između doktorke Hristine Spasić i doktora Marko Ivančova planula je baš u vreme epidemije u kovid bolnici u Vranju.

Hristina kaže da je korona mnogima donela, nažalost, dosta tužnih trenutaka, ali je njoj sada verovatno najlepši period u životu. Zaposlila se, dobila posao za stalno, a sada i specijalizaciju, Pored toga, našla je ljubav svog života.

"Sada se to i pogodilo da se desila i ljubav u kovidu, da sam tu upoznala sadašnjeg verenika, tako da niz lepih stvari se meni dogodio poslednjih godinu dana", poručuje Hristina Spasić.

Njen verenik, doktor Marko Ivančov, kaže da se oseća fantastično.

"Kovid jeste za nekoga vrlo loša stvar, za mene je ispalo fantastično. Od samog zaposlenja, specijalizacije, evo uskoro ženidbe i na jesen, zdravlje i beba", poručuje Ivančov.

Što se specijalizacije tiče, kaže da je oduvek želeo neku hiruršku granu za specijalizaciju, ali da sada kada mu je ponuđena ortopedija to mu se dopalo na prvu loptu.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво