Čitaj mi!

Dobitnik stana: Supruga je slala koverte i nadala se dobitku

Dragoslav Ilić iz Velikog Gradišta, dobitnik stana u naselju Beograd na vodi, navodi za RTS da se nije nadao nagradi, i da je supruga bila ta koja je slala koverte i koja se nadala dobitku.

Dragoslav Ilić navodi za RTS da se nije nadao da će baš on biti dobitnik najvrednije nagrade – stana u naselju Beograd na vodi.

"Nisam se nadao, nisam ni gledao izvlačenje, supruga i ja smo bili kod prijatelja. Deca su nam javila da je izvučena baš naša koverta. Nakon toga su počeli da stižu pozivi", navodi Ilić za RTS.

Objašnjava da je supruga bila ta koja je slala koverte i koja se nadala dobitku.

"Supruga je učestvovala u nagradnoj igri od samog početka, slala je koverte što na moje, što na svoje ime, i eto ja sam bio srećniji", ističe dobitnik stana u naselju Beograd na vodi.

Supruga dobitnika stana Sanela Ilić navodi da je poslala stotinak koverti. U stanu će, prema njenim rečima, živeti njihova deca.

U šestom, završnom izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" najsrećniji među onima koji su poslali gotovo 12 miliona koverata, dobili su pet automobila "fijat 500L" i stan u naselju Beograd na vodi.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">