Tenkisti i vozači na vojnim igrama u Rusiji, koje discipline osvajaju

Tenkisti Vojske Srbije i vojni vozači otputovali su sa batajničkog aerodroma "Pukovnik-pilot Milenko Pavlović" u Rusku Federaciju, gde će učestvovati na Međunarodnim vojnim igrama u disciplinama "Tenkovski biatlon" i "Vojni reli".

Naše tenkiste i vojne vozače na put je ispratio komandant Kopnene vojske general-potpukovnik Milosav Simović.

U disciplini "Tenkovski biatlon" na poligonu "Alabino" kod Moskve, na ovogodišnjem takmičenju, od 23. avgusta do 5. septembra, učestvovaće 24 pripadnika Vojske Srbije, dok će u disciplini "Vojni reli" koja se održava od 23. do 30. avgusta, na krajnjem istoku Ruske Federacije, u Republici Tuva, učestvovati naša trinaestočlana ekipa.

Ovo će biti sedmo učešće pripadnika Vojske Srbije u najatraktivnijoj disciplini Međunarodnih vojnih igara "Tenkovskom biatlonu", na kojoj su najbolje rezultate ostvarili 2015. godine kada su zauzeli treće mesto.

Vojni vozači po drugi put učestvuju na takmičenju "Vojni reli", a u svom prvom učešću osvojili su treće mesto.

Osim učešća u disciplinama "Tenkovski biatlon" i "Vojni reli", ekipa Vojske Srbije učestvovaće i na takmičenju "Snajperska granica", koje se u okviru Međunarodnih vojnih igara održava u Republici Belorusiji od 23. avgusta do 5. septembra.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво