Vučić: Saopštenje RTS-a nije nefer, ali je Vesić utišavan

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da se iz RTS-ovog saopštenja vidi da je Goran Vesić bio utišavan u emisiji "Upitnik".

Odgovarajući na pitanje novinarke Pinka koja je saopštenje RTS-a prokomentarisala rečima "mi koji smo gledali jel' smo ludi ili gluvi ili šta je to", Vučić je odgovorio:

"Video sam to saopštenje u automobilu. Mislim da nije bilo potpuno nefer, oni ljudi moraju da kažu šta misle, ali vi iz saopštenja vidite da je Vesić bio utišavan. Pustite šta je naslov koji bi volele agencije koje podržavaju Đilasa, Šolaka i ostale, a kad pročitate unutra, onda vidite nešto", rekao je Vučić u Prokuplju odgovarajući na pitanje novinara.

Nadam se da će RTS u budućnosti imati tehničke mogućnosti da omogući jednak ton ljudima koji učestvuju u debatnim emisijama, istakao je predsednik.

"To je mnogo važno za demokratiju u Srbiji, a ne da tajkuni i lopovi koji imaju 25 miliona evra prijavljene imovine i nije ih sramota da to kažu. Pa vas pitam, kako su zaradili tih 25 miliona evra u ovoj zemlji? Pitajte ovu sirotinju ovde našu, pitajte ove ljude da li imaju 25 miliona evra imovine. Oni to sami kažu, ne neko drugi", rekao je Vučić.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво