Čitaj mi!

Studentima FON-a drugo mesto u Montrealu

Studenti Fakulteta organizacionih nauka osvojili drugo mesto na takmičenju u rešavanju studije slučaja u Montrealu u konkurenciji 12 timova iz celog sveta.

Drugo mesto na svetskom takmičenju u rešavanju poslovnih studije slučaja održanom u Montrealu osvojili su studenti FON-a Ana Ivanović, Marija Ivanović, Ana Čejović i Milan Jeveričić.

Kristina Petrić, student FON-a osvojila je treće mesto predstavljajući Internacionalni tim zajedno sa kolegama sa Melburn, Mekgil i Berkli Univerziteta.

Rešavali su studiju slučaja kompanije "Greenlite Lighting Corporation". Zadatak studije slučaja je bio da se osmisli unapređenje poslovne strategije uz predlog inovacija, modifikaciju portfolio proizvoda, jačanje pozicije na postojećem tržištu sa finansijskim efektima.

Prvo mesto osvojila je Vartonska škola biznisa iz SAD-a, drugo mesto FON Univerziteta u Beogradu, dok su Internacionalni tim i Tamasat Univerzitet sa Tajlanda osvojili treće mesto.

Na takmičenju je učestovalo 12 prestižnih timova iz SAD, Kanade, Australije, Norveške, Portugala, Tajlanda i Indonezije.

broj komentara 0 pošalji komentar