Čitaj mi!

Šta reka Lim (do)nosi

Jedna osoba teško, a dve lakše povređene u tuči koja je izbila tokom održavanja javne rasprave o projektu izgradnje brana na reci Lim. Podignuta krivična prijava protiv Adnana S. iz Prijepolja.

Tokom održavanja javne rasprave o projektu izgradnje brana "Brodarevo 1" i "Brodarevo 2" izbila je tuča pri čemu je Esad K. (64) zadobio teške, a Amel K. (51) i Zoran R. (57) lake telesne povrede, saopštila je Policijska uprava Prijepolje.

Tuča se odigrala u sredu u sali zgrade opštine Prijepolje, a svi povređeni su iz Prijepolja, navodi se u saopštenju policije.

O događaju je obavešten osnovni javni tužilac u Prijepolju, koji je protiv Adnana S. (31) iz Prijepolja podigao krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično delo teške telesne povrede.

Kako je navela policija, nastavlja se dalji rad na utvrđivanju prekršajne odgovornosti.

broj komentara 6 pošalji komentar
(petak, 17. avg 2012, 22:11) - anonymous [neregistrovani]

blamaza

sve je politicki interes oko izgradnje brane u brodarevu, sramota u skupstini prijepolje sta se desava ,gdje je obezbedjenje tu da napravi red ,nego je zazmurilo na jedno oko,,,

(petak, 17. avg 2012, 00:53) - anonymous [neregistrovani]

Protiv.

Kako si samo rijecita, o ti iz "Svecke"! Sramota!

(četvrtak, 16. avg 2012, 23:58) - anonymous [neregistrovani]

brana

pa hajde onda i mostove da porusimo,camce,sve to ometa prirodu a onda kazu ti nema posla,struje,vodovod mali pritisak,nemamo da zalivamo baste i njive .Ako je data dozvola za gradnju na drzavnom nivou onda ima da se gradi.

(četvrtak, 16. avg 2012, 22:44) - anonymous [neregistrovani]

to je to

brav...samo napred

(četvrtak, 16. avg 2012, 17:33) - anonymous [neregistrovani]

:)

zemlja prosperiteta

(četvrtak, 16. avg 2012, 17:30) - anonymous [neregistrovani]

Protiv.

Nije lepo unistavati Srpske lepotice sa hidro elektranama.Na djite drugo mesto , to je Prelepa reka po istoriji reka lim je poznata mi tosvi znamo.Gradjanisu u pravu ija ih podrzavam.Pozdrav iz Svecke.Od Goce

div id="adoceanrsvdcfhklggd">