Bus plus, pljus

Povređeno pet osoba u redu za novu Bus plus kartu za gradski prevoz u Beogradu kada su građani pojurili uz pokretne stepenice.

Pet osoba je povređeno jutros u Beogradu kada su pojurili uz pokretne stepenice kako bi što pre dobili personalizovane karte za prevoz i tom prilikom pali jedni preko drugih, saopštio je "Bus plus".

Kako je saopšteno, građani su u tom incidentu koji se dogodio na trećem spratu Beograđanke zadobili lakše povrede.

Iz sistema "Bus plus" su pozvali sve građane da ne stvaraju nepotrebnu tenziju i ne izazivaju nemile događaje, jer će svima biti omogućeno da izvade nove kartice za prevoz.

Svi oni koji ne stignu do kraja godine da izvade kartice moći će to da učine i u januaru. Prodajna mesta će biti otvorena sve vreme rada sistema, a dodatna se neće ukidati sve dok za to bude bilo potrebe, piše u saopštenju.

U Beogradu su nedeljama velike gužve, dugi redovi i veliko nezadovoljstvo građana koji čekaju za nove kartice za prevoz. Na nekim mestima naknadno su uvedeni novi zahtevi za građane od kojih se traži fotokopije ličnih dokumenata, uz originale na uvid.

broj komentara 2 pošalji komentar
(sreda, 21. dec 2011, 23:43) - anonymous [neregistrovani]

...

Nisi u pravu ,guzve su od septembra...Cudno je to kako odjednom ne valjaju ni autobuske stanice ,pa menjaju i "pecurke".Neko tu zaradjuje dok jos moze.. Mogu da zamislim koliko ce trajati aparati u vozilima..

(petak, 16. dec 2011, 23:07) - anonymous [neregistrovani]

Čekali su gužvu

Što su čekali poslednji momenat da vade karte? Sada im je neko drugi kriv. Izvadio sam bus-plus na početku izdavanja- nisam čekao ni sekundu.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">