Džeksonu na dan smrti ubrizgan jak anestetik

"Kralj popa" Majkl Džekson navodno je umro od jakog anestetika koju mu je ubrizgao njegov lekar Konrad Mari, prenele su svetske agencije.

Lični lekar Majkla Džeksona Konrad Mari ubrizgao je pevaču jak anestetik od kojeg je on navodno umro, prenose svetske agencije pozivajući se na izvore bliske istrazi.

Zvaničnik policije koji je želeo da ostane anoniman zbog istrage koja je u toku, rekao je agenciji AP da je Džekson redovno dobijao "propofol", jak anestetik koji se koristi u bolnicama.

Lekar je putem infuzije ubrizgavao Džeksonu lek kada je pevač želeo da zaspi a budio ga je vađenjem igle.

Na dan kada je pevač umro, posle ponoći, lekar mu je ubrizgao "propofol", naveo je zvaničnik dodajući da se u sobi u kojoj je Džekson spavao nalazilo i nekoliko boca sa kiseonikom.

Od smrti "kralja popa" u Los Anđelesu, 25. juna u 51. godini, lekar Konrad Mari je u središtu istrage nakon što je policija u domu pevača pronašla bočice "propofola".

Marijev advokat Ed Černof potvrdio je informacije da su lekarevu ordinaciju pretresle Američka služba za borbu protiv narkotika i policije Los Anđelesa i Hjustona koje su u ordinaciji tražile dokaze o ubistvu iz nehata.

Istražitelji su iz ordinacije odneli 21 dokument i kopiju hard diska jednog od Marijevih kompjutera, dodao je Černof.

Televizijska mreža Si-En-En objavila je da će izveštaj autopsije tela Majkla Džeksona biti poznat "u toku sedmice".

broj komentara 0 pošalji komentar
div id="adoceanrsvdcfhklggd">