Majkl Džekson na ranču Nedođija

Posmrtni ostaci "kralja popa" biće danas prevezeni na njegov ranč Nedođija. Privatna ceremonija, kojoj će prisustvovati samo Džeksonova porodica, biće organizovana u nedelju.

Telo Majkla Džeksona, koji je umro 25. juna u Los Anđelesu, biće danas prevezeno na njegov ranč Nedođija, gde će u petak biti izloženo za javnost, objavila je televizija Si-En-En.

Privatna ceremonija, kojoj će prisustvovati samo Džeksonova porodica, biće organizovana u nedelju, navodi američka televizija, prenose svetske agencije.

Si-En-En navodi da će posmrtne ostatke "kralja popa" pratiti konvoj od tridesetak vozila.

U testamentu koji je Majkl Džekson sastavio 2002. godine i koji je otvoren u sudu u Los Anđelesu, navodi se da pevač svojoj majci dodeljuje starateljstvo nad troje dece, a u slučaju da ona odbije, o deci će se brinuti soul pevačica Dajana Ros.

Jedina osoba koja je izričito izopštena iz testamenta je pevačeva bivša supruga i majka dvoje njegove dece Debora Rou Džekson sa Deborom Rou ima dvoje dece - 12-godišnjeg Prinsa Majkla i 11-godišnju Paris, dok je sedmogodišnjeg Prinsa Majkla Drugog rodila surogat majka.

Soul diva Dajana Ros (65), nekadašnja članica grupe "Sjuprims", dugogodišnja je prijateljica Majkla Džeksona kojeg je upoznala još dok je kao dečak nastupao sa braćom u grupi "Džekson Fajv".

Džekson ostavio pregršt neobjavljenih pesama

Pevač Majkl Džekson ostavio je za sobom ogroman broj pesama koje nije stigao da objavi, navode upućeni izvori.

Advokati koji znaju za Džeksonov neobjavljeni materijal procenjuju da će obožavaoci biti veoma zadovoljni kada čuju pevačeve studijske snimke koje je pripremio dok je snimao neke od svojih najboljih albuma.

Tomi Motola, bivši direktor diskografske kuće Soni mjuzik koja je vlasnica prava na distribuciju Džeksonove muzike, rekao je da je neobjavljeni materijal "kralja popa" "beskrajan".

Motola je naveo da novih pesama ima toliko da bi mogle da budu objavljivane godinama, "duže od Elvisovih".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво