Читај ми!

Временска прогноза 3. фебруар

Сутра пре подне претежно облачно. Наоблачење које ће после подне захватити север Србије, увече и ноћу прошириће се и на остале пределе. У нижим пределима падаће киша, на планинама снег. У вечерњим сатима стиже овај хладан ваздух са севера Европе најављујући ледене дане за почетак наредне седмице. Сутра још темпераутра слична данашњој, од -3 до 3 степена ујутру, највиша дневна од 7 до 11. У Београду сунчано пре подне, а затим наоблачење и киша. Температура до 8 степени.

 

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

03.02.2023. Петак: Претежно облачно, на југу и истоку Србије пре подне у нижим пределима са слабом кишом и суснежицом, на планинама уз провејавање снега. Ветар слаб и умерен, на истоку и југоистоку Србије повремено и јак северозападни. Најнижа температура од -3 до 3, а највиша од 5 до 10 степени. У другом делу дана јаче наоблачење са севера које ће после подне у северним, а увече и током ноћи и у осталим крајевима условити кишу, на планинама снег. У току ноћи уз пад температуре снег се очекује и у нижим пределима југозападне, јужне и југоисточне Србије, а северозападни ветар биће у појачању.

04.02.2023. Субота: Претежно облачно, ветровито и хладније са мешовитим падавинама, кишом и снегом. Више падавина се очекује у источној, централној и југоисточној Србији, од 10 до 30 mm за 24 h. Ветар умерен и јак, на северу и истоку Србије и у планинским пределима повремено и олујни, северозападни. Јутарња температура од 2 до 6, током дана од 3 до 7 степени. Упорозења: Снег, формирање/мање повећање снежног покривача, вероватноћа 90%. Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 90%. Количина падавина већа од 20 l/m² за 12h, вероватноћа 90%.

05.02.2023. Недеља: Умерено до потуно облачно, у већем делу суво уз делимично разведравање, само се још на југу и југоистоку уз више облачности понегде очекује слаб снег. Ветар слаб и умерен, на истоку ујутру и пре подне повремено и јак, северозападни, током дана у слабљењу. Најнижа температура од -7 до -2, највиша од 0 до 2 степена.

06.02.20.23. Понедељак: У већем делу земље очекује се ледени дан. Током дана умерено облачно. Ветар слаб и умерен, на истоку повремено и јак, северозападни. Најнижа температура од -8 до -4, највиша од -2 до 1 степен.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво