Читај ми!

Временска прогноза 1. фебруар

Први фебруарско дан биће најтоплији ове седмице, а затим свежије уз повремене падавине. Ујутру слаб снег и у нижим пределима. Средином дана сунчано, а по подне и увече поново падавине. Ујутру мраз до -3 степена, највиша дневна до 12, најтоплије на западу земље. У Београду је вечерас ветар ослабио. Ујутру у рубним деловима града провејаваће снег. Затим сунчано, а после подне киша. Темепраутра до 10 степени.



Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

01.02.2023. Среда: Ујутру облачно, понегде уз провејавање слабог снега. Током дана променљиво облачно са сунчаним интервалима и мало топлије, а у другом делу дана местимично са слабом, краткотрајном кишом, у брдско-планинским пределима са снегом. Ветар слаб и умерен, на истоку Србије повремено и јак, западни и северозападни. Најнижа температура од -3 до 2, највиша од 7 до 12 степени. Упозорења: Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 70%.

02.02.2023. Четвртак: Умерено до потпуно облачно и мало хладније, повремено са слабим падавинама и то са слабим снегом током ноћи и у јутарњим сатима, док ће током дана у нижим пределима углавном падати краткотрајна киша или суснежица, а у брдско-планинским снег. Ветар слаб и умерен, на северу и истоку Србије и у планинским преелима повремено и јак, западни и северозападни. Најнижа температура од -3 до 3, највиша од 6 до 10 степени. Упозорења: Снег, формирање/мање повећање снежног покривача, вероватноћа 80%.

03.02.2023. Петак: Умерено до потпуно облачно и мало хладније, повремено са слабим падавинама и то са слабим снегом током ноћи и у јутарњим сатима, док ће током дана у нижим пределима углавном падати краткотрајна киша или суснежица, а у брдско-планинским снег. Ветар слаб и умерен, на истоку Србије још ујутру и јак, западни и северозападни. Најнижа температура од -2 до 2, највиша од 3 до 7 степени. Упозорења: Снег, формирање/мање повећање снежног покривача, вероватноћа 70%.

04.02.2023. Субота: Умерено до потпуно облачно, уз интензивирање падавина. Снег се местимично очекује током ноћи и у јутарњим сатима, док ће током дана у већини нижих предела падати киша или суснежица, а у брдско-планинским пределима и у нижим пределима јужне Србије снег. Ветар умерен и јак, на северу и истоку Србије и у планинским пределима повремено и олујни, северозападни. Најнижа температура од -3 до 3, највиша од 2 до 8 степени. Упозорења: Снег, формирање/мање повећање снежног покривача, вероватноћа 90%. 

Прогноза временa за наредних пет дана (од 05.02.2023. до 09.02.2023.)
Умерено до потпуно облачно и мало хладније. Снег се местимично очекује током ноћи и у јутарњим сатима, док ће у нижим пределима пределима падати углавном киша или суснежица, а у брдско-планинским пределима снег кији се у недељу очекује и у нижим пределима јужне Србије.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво