Грешком увећани нови рачуни за воду у Смедереву

Током протекле године, смедеревско Јавно комунално предузеће "Водовод" из Смедерева заменило је све старе водомере. Међутим, станари неколико главних градских улица, за прошли месец, добили су рачуне за воду са удвострученим износом.

На високе износе рачуна за воду, најпре су се нашој редакцији пожалили станари из улице Српских Совјета, кажу да су им дуплирани рачуни за протекли месец.

Срђан Стојковић, в. д. директора Јавног комуналног предузећа "Водовод" наводи да је узрок високих рачуна - уходавање новог система, тачније очитавања водомера по рејонизацији, и да ће грађани платити само онолико колико су потрошили.

У надлежности ЈКП "Водовод" је одржавање мреже од водомера до првог вентила, за даље су надлежни станари.

Ипак, један од највећих проблема јесу нелегални корисници, па су у "Водоводу" образовали комисију која свакодневно обилази терен и такве кориснике уводи у систем.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво