Читај ми!

Влада продужила ограничење цене хлеба за још 60 дана

Цена хлеба биће ограничена на још 60 дана, одлучила је Влада Србије у циљу спречавања већих поремећаја и очувања животног стандарда становништва.

Влада Србије усвојила је измењену Уредбу о обавезној производњи и промету хлеба, којом је цена те намирнице ограничена на још 60 дана, наводи се у саопштењу.

Максимална цена хлеба "сава" и у наредна два месеца биће 53,50 динара. 

На седници је усвојен Меморандум о разумевању између Владе Републике Србије и Роће д.о.о Београд у области развоја и истраживања прецизне онкологије, који је данас са овом компанијом потписала председница Владе Ана Брнабић.

Реч је о сарадњи у области прецизне онкологије која би се односила на изградњу способности и капацитета кроз истраживачке пројекте, дијагностичка, клиничка, економска и питања имплементације, као и омогућавање проширење приступа прецизне медицине на пацијентима са карциномом плућа.

Такође, окупљањем свих националних актера у области рака плућа, олакшао би се рад српског здравственог система у овој области у циљу заједничког стварања боље будућности за пацијенте, наведено је у саопштењу са седнице Владе Србије.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво