Читај ми!

Божиновић: Полиције Хрватске и Србије сарађују на случају Матеја Периша

Хрватски министар унутрашњих послова Давор Божиновић каже да полиције Хрватске и Србије сарађују у случају нестанка 27-годишњег Сплићанина Матеја Периша, али да криминалистичку истрагу, што је уобичајено, води МУП Србије.

Потрага за Сплићанином Матејем Перишем траје већ осми дан пошто му се од ноћи између 30. и 31. децембра у Београду губи сваки траг.

"Српска полиција је та која води криминалистичко истраживање, као што то ради свака полиција на својој територији", рекао је Давор Божиновић на конференцији за новинаре.

Сигуран је, каже, да ће у тренутку када српска полиција буде имала нешто да каже јавности да ће то и учинити.

"Наше полиције сурађују", рекао је Божиновић одговарајући на питање новинара о потрази за несталим Перишом, пренео је хрватски портал 24сата.

Припадници МУП-а Србије су и током божићних празника наставили за интензивном потрагом за 27-годишњим Сплићанином.

Ненад Периш, отац несталог Матеја рекао је за Јутарњи лист да је добио начелне информације и да може потврдити да полиција и истражни органи имају издвојен ДНК за поређење. 

Потврдио је раније да је на снимцима који су се појавили у појединим медијима његов син Матеј. Реч је о снимцима где он трчи у граду и тражи такси. 

Отац несталог је навео и да се на једном од снимака види да је Матеј покушао да комуницира с таксистом

Периш је 30. децембра био у београдском клубу "Готик" са својим пријатељима, али му се у једном тренутку губи сваки траг.  Нестанак младића пријавио је његов пријатељ 31. децембра око 18 часова.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи