Читај ми!

МУП: Даноноћно трагамо за хрватским држављанином, од јутрос укључени и рониоци

Министарство унутрашњих послова саопштило је да у потрази за несталим хрватским држављанином даноноћно трагају припадници свих надлежних организационих јединица, а од јутрос су у потрагу укључени и припадници Ронилачке јединице Жандармерије.

Репортер РТС-а јавља да рониоци Жандармерије из неколико чамаца сонарима претражују речно дно испред клуба "Готик". Претрага се генерално, међутим, спустила низводно ка Гроцкој.

МУП је претходно саопштио да се од тренутка пријаве нестанка хрватског држављанина М. П. (1994) у Београду даноноћно трага за њим и да се предузимају све мере и радње како би што пре пронашли младића.

"У потрази за М. П. непрекидно учествују припадници свих надлежних организационих јединица, међу којима су Управа криминалистичке полиције Полицијске управе за град Београд, Полицијска испостава за безбедност на рекама, све полицијске станице на територији града, а од јутрос су у потрагу укључени и припадници Ронилачке јединице Жандармерије", истиче се у саопштењу.

Припадници Полицијске испоставе за безбедност на рекама заједно са колегама из Полицијске бригаде од тренутка пријаве нестанка Матеја Периша патролним чамцима претражују реке Саву и Дунав, као и обале две реке. 

Полиција наставља даљи рад на утврђивању свих чињеница и околности у вези са нестанком младића и интензивно трагају за њим, закључује се у саопштењу.

Отац несталог младића рекао је јуче да је на снимцима који су се појавили у појединим медијима његов син Матеј. Реч је о снимцима где он трчи у граду и тражи такси.

Сплићанин Матеј Периш нестао је у Београду. Он је 30. децембра био у клубу "Готик" са својим пријатељима, али му се у једном тренутку губи траг.

Нестанак је пријављен у петак 31. децембра и од тада полиција трага за њим.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво