Читај ми!

Тужилаштво БиХ подигло оптужницу против Тијане Ајфон за навођење на проституцију

Против Тијане Максимовић, познатије као Тијана Ајфон, подигнута је оптужница због сумње за међународно навођење на проституцију. Терети се за кривично дело почињено на подручју Бијељине у мају ове године.

Максимовићeва се терети да је крајем маја 2020. године, подстицала држављанке Србије са подручја Београда, Г. С. и С. П. да у циљу пружања сексуалних услуга отпутују са њом у Босну и Херцеговину, на подручје града Бијељине, и да на приватној забави, пружају сексуалне услуге за новчане износе од по 500 евра, преноси портал Кликс.

Kако се наводи у оптужници, оптужена је заједно са наведеним особама, 27. маја за време трајања пандемије ковида 19, илегално ушла у Босну и Херцеговину, преко водене границе на реци Сави, одакле су превезене на договорену приватну забаву у месту Сухо Поље у близини Бијељине.

Полицијски службеници МУП-а РС, доласком на наведену локацију прекинули су одржавање забаве и наведене особе ухапсили.

Оптужена се терети да је са умишљајем, у циљу остваривања незаконите зараде, врбовала и наводила две особе, стране држављанке, на пружање сексуалних услуга у држави у којој немају пребивалиште ни држављанство, чиме је починила кривично дело - Међународно навођење на проституцију из чланка 187. ставак 1. Kазненог закона Босне и Херцеговине.

Оптужница је прослеђена на потврђивање Суду БиХ.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво