Читај ми!

Амфилохије боље, респиратор му није потребан

Рендгенски снимак плућа показао је смањење упалног процеса, па можемо констатовати да је здравствено стање митрополита Амфилохија у благом побољшању у односу на недељу, саопштено је у понедељак увече из Клиничког центра Црне Горе.

Можда изгледа да опоравак митрополита Амфилохија тече споро, али лекарски тим је задовољан, нарочито када се има у виду специфичност обољења и године пацијента, саопштено је из Клиничког центра Црне Горе, које преноси Митрополија.

"Читаво вријеме хоспитализације сви витални параметри, као и сатурација кисеоника су апсолутно у реду. Од почетка лијечења па до данас митрополит ни у једном тренутку није прикључиван на инвазивну механичку вентилацију, то значи да није и нема потребу за респиратором, већ се искључиво налази на посебном моду неинвазивне механичке вентилације са високим протоком кисеоника – НИВ", саопштено је из Клиничког центра Црне Горе

Митрополит Амфилохије је и даље под сталним лекарским надзором који спроводи комплетан терапијски поступак још од 6. октобра од када се митрополит налази на болничком лечењу од болести узроковане коронавирусом.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво