Клипинг: Највише пажње Вучићу и Прелетачевићу

Дневне новине на насловним странама највише пажње у протеклих седам дана посветиле су председничким кандидатима Александру Вучићу и Луки Максимовићу, алијас Љубиши Прелетачевићу Белом, наводи се у анализи насловних страна дневне штампе, коју је урадила агенција за праћење и анализу медија Клипинг.

Како се наводи у анализи, Вучић у статусу кандидата за председника и премијера, као и његови коалициони партнери, имали су 32 информативна и позитивна појављивања на насловним странама дневне штампе.

После Вучића следе Љубиша Прелетачевић са 12, Саша Јанковић и Вук Јеремић са по седам и Војислав Шешељ са пет позитивних и неутралних појављивања.

Највише негативних појављивања на насловним странама забележено је за кандидате Вука Јеремића – шест, Сашу Јанковића – пет, док су Александар Вучић и Војислав Шешељ имали по једну критичку објаву о себи на насловницама дневне штампе, истакао је Илија Вучевић из агенције Клипинг.

У негативном контексту о опозиционим кандидатима највише су извештавали дневни листови Информер, Српски телеграф и Ало, док су најравноправнији третман председнички кандидати имали у дневном листу Данас, додао је Вучевић.

Дневни лист Информер је од укупно осам објава о председничким кандитима, чак шест посветио критикама опозиције, по три за Јанковића и Јеремића.

Када је подршка премијеру и председничком кандидату Вучићу у питању, по њој се истичу новосадски Дневник, који није на насловној страни представио ниједног другог кандидата, као ни Ало, Блиц и Вечерње новости.

Током последње седмице, два председничка кандидата, Вучић и Јеремић, започели су и огласну кампању на насловним страницама дневне штампе.

Вучић је имао 34 огласа, док се Јеремић оглашавао три пута мање са 11 огласа.

Остали председнички кандидати се нису оглашавали на насловним странама дневне штампе, наводи се у саопштењу агенције Клипинг.

среда, 08. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара