Штаб СНС-а: Напредњацима у Медијани 10 мандата

Изборни штаб СНС-а саопштио је да је у Нишу, на поновљеним изборима за одборнике Скупштине општине Медијана, листа "Александар Вучић - Србија побеђује" освојила 30,32 одсто гласова, односно 10 мандата у градском парламенту.

На другом месту је листа "Ниш, мој град" коју чине представници ДС-а, СДС-а, ЛДП-а и Народног покрета Србије са 17,69 одсто освојених гласова и шест мандата.

Одборнике у новом сазиву општинског парламента имаће, такође, и покрет "Доста је било" Саше Радуловића и то пет мандата са 15,78 одсто освојених гласова, СПС и ЈС имаће три одборника.

Листа "Искрено за Ниш" генерала Момира Стојановића ће са 7,7 одсто гласова имати два одборника.

Изнад цензуса је и листа Двери-ДСС са 5,83 одсто освојених гласова и једним одборником.

Oстале странке (Руска странка, СРС, Удружена опозиција, Нова странка Уједињена сељачка странка и Левица Србије) нису прешле цензус. 

Према подацима изборног штаба СНС-а, право да поново гласа у општини Медијана искористило је 27 одсто од нешто више од 81.000 уписаних бирача.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво